DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

#D Slnečné okuliare SUN Wild Bright

Neohodnotené
Značka: izipizi
40 €
Skladom (1 ks)
Možnosti doručenia

Štýlové slnečné okuliare, univerzálny model. Rám jemný na dotyk, matný povrch.

Detailné informácie

Podrobný popis

Štýlové slnečné okuliare, univerzálny model. Rám jemný na dotyk, matný povrch.

Optimálna ochrana so 100% UV ochranou, cat.3. Tieto originálne a dizajnové okuliare majú flexibilný rám a príjemnú textúru. Kolekcia Izipizi #SUN ponúka kvalitu, štýl a “light-weight” komfort.

Slnečné okuliare - Tvar #D: najpredávanejší, nadčasový, okrúhly - unisex, univerzálny model. Plstené puzdro je súčasťou balenia.

Rozmery okuliarov: 138x48x142mm

Tento model vyhovuje európskym normám pre okuliare bez lekárskeho predpisu (NF EN 14139) a medzinárodným normám pre slnečné okuliare (ISO 12312-1).

ESSENTIA - Kolekcia AW22
Objavte ESSENTIA, kolekciu jeseň-zima 2022, ktorá vás vtiahne do nečakaného zmyslového zážitku. Inšpirovaná prvkami, ktoré nás obklopujú, Essentia prehodnocuje energizujúce textúry nášho prostredia.

Wild Bright Svetlé a teplé červenohnedé rámy zdôrazňujú našu divokú stránku! Táto zvieracia potlač je plná charakteru a ponúka veľa surových, mäkkých a vášnivých faziet.
Rámy sú doplnené šošovkami v teplej hnedej s rovnakou žeravou energiou.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

IZIPIZI je hravá a šarmantná francúzska značka okuliarov, ktorej farebný dizajn a funkčné technológie vás ohromia. Nasadíte ich na nos a pochopíte. Izipizi sa postará o perfektnú ochranu vašej sietnice.

V ponuke značky sú slnečné okuliare pre deti a dospelých, okuliare ochranné proti modrému žiareniu z monitorov, aj lyžiarske okuliare pre všetkých. Ponúkajú veľké množstvo kombinácií farieb a tvarov.  Detské modely majú premyslený dizajn pružných a ohybných pántov, ktoré vydržia nemalý nápor detskej zvedavosti.

Screen okuliare - pre dospelých a aj deti slúžiace vyložene na čítanie z digitálnych zariadení. Sú obohatené filtrom, ktorý pohlcuje až 40% modrého žiarenia, spôsobujúceho silnú únavu očí.

Slnečné okuliare pre dospelých - nie náhodou patria tieto okuliare do kategórie nazvanej ako ikonická. Nadčasové a obľúbené tvary slnečných okuliarov sú univerzálne slušivé, pre mužov aj ženy.


Slnečné okuliare pre deti - ponúkajú 100%-nú UV ochranu kategórie 3 s polarizačnými šošovkami ktoré eliminujú odlesky a odrazy svetla. Ochránia detské očká v lete, ale aj v zime na horách.

Slnečné okuliare z kolekcie Glacier ponúkajú maximálnu ochranu a pohodlie, či ste na svahu, pri mori alebo kdekoľvek, kde slnko pečie ostošesť. Vďaka odnímateľným ochranným krytom z umelej kože a veľmi tmavému filtru kategórie 4 so 100% UV ochranou, ktorý prepúšťa len 3-8% svetla, bude všetko doslova "izipizi".

Pohodlné a navyše štýlové polarizačné slnečné okuliare Sun Nautic ideálne do mesta a na šport, so 100% UV ochranou. V praktickom púzdre z ekokože.

Lyžiarske okuliare sú určené pre všetkých, ktorí milujú hory, bez ohľadu na počasie! Lyžiarske okuliare SUN Snow sú nielen minimalistické a módne, ale tiež zaručujú maximálny komfort, ochranu a pohodlie. Sklá zaručujú vynikajúci výhľad za každého počasia.