DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

Bath Bomb Maker- Sada na výrobu šumivej bomby OCEA

Neohodnotené
15 €
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Nikdy nie je príliš skoro začať si užívať DIY, o to viac s farbami a zábavou! Vďaka oceánu na výrobu bômb do kúpeľa je výroba vlastnej je jednoduchá a úžasná! Môžete si vytvoriť 2 bomby do kúpeľa: v tvare kraba a chobotnice.

Detailné informácie

Podrobný popis

Nikdy nie je príliš skoro začať si užívať DIY, o to viac s farbami a zábavou! Vďaka oceánu na výrobu bômb do kúpeľa je výroba vlastnej je jednoduchá a úžasná! Môžete si vytvoriť 2 bomby do kúpeľa: v tvare kraba a chobotnice.

Malý krok pre námorníkov a morské panny, obrovský krok pre domácich majstrov!

Nailmatic Kids bomby do kúpeľa sú navrhnuté a vyrobené pre deti. Farbia vodu (a iba vodu) a zároveň sa extra starajú o citlivú detskú pokožku.
- umývanie
- hydratácia
- zmäkčenie
- upokojujúce

Obohatené o slnečnicový olej a olej zo sladkých mandlí. Obsahuje vitamín E: prírodný konzervant, ktorý sa môže pochváliť antioxidačnými schopnosťami.

Čo je vo vašej súprave pre domácich majstrov:
- 1 balíček farebnej sódy bikarbóny (ružovej)
- 1 balíček kyseliny citrónovej - 1 pipeta - 1 forma 2 tvarov


Na použitie od 7 rokov, pod dohľadom dospelej osoby, pred prvým použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľov.
Recyklovateľné formy vyrobené vo Francúzsku. Diy kit je vyrobený v EU.

Hydrogenuhličitan sodný a kyselina citrónová sú biologicky odbúrateľné a netoxické. Hydrogenuhličitan sodný je už nejaký čas v centre pozornosti kozmetiky (pretože to stojí za to) a jeho prirodzenú kyselinu citrónovú nájdete v mnohých zeleninách, ako je citrón. Celkovo príjemná spoločnosť pre citlivú detskú pokožku.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Nailmatic, francúzska značka založená v roku 2012, je špičková značka lakov na nechty, ktorá vytvorila svoj vlastný rad detskej kozmetiky Nailmatic Kids.  Špeciálne vyvinuté pre deti neobsahujú toxické látky, zloženie na báze vody. Jednoducho sa aplikujú a ako kúzlom zmiznú pod teplou mydlovou vodou alebo vo vani.

Značka sa špecializuje na jemné ekologické laky na nechty a lesky na pery  Neobsahujú žiadne škodlivé látky, nešpinia oblečenie a dajú sa ľahko odstrániť mydlovou vodou. Nerobia kompromisy vo farbe ani trblietavosti! So živými farbami Nailmatic Kids si bude môcť vaše dieťatko zdobiť nechty, maľovať pery a čistiť si ich bez námahy! Každé dieťa si po dlhom dni bláznenia a zábavy zaslúži poriadny "ovocný nápoj" vo vani. A preto máme v ponuke šumivé bomby, soli a sady na výrobu mydiel.