DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

Sada detských lakov - MAGIC FOREST (3 laky)

Neohodnotené
21 €
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Dokonalý darček pre vašu malú fashionistku alebo nóbl divošku! Sada troch úplne nových lakov na nechty tak magických, ako len môžu. Presne to, čo potrebujete na usporiadanie veľmi dievčenskej mani-pedi-párty doma!

Detailné informácie

Podrobný popis

Dokonalý darček pre vašu malú fashionistku alebo nóbl divošku! Sada troch úplne nových lakov na nechty tak magických, ako len môžu. Presne to, čo potrebujete na usporiadanie veľmi dievčenskej mani-pedi-párty doma!

Chcú novú farbu? Jednoduché: stačí zmyť lak na nechty mydlovou vlažnou vodou. A nalakovať iným lakom.

Sada umývateľných lakov na nechty pre deti
- Lulu, perleťovo žltá
- Dolly, perleťovo neónovo ružová
- Bella, svetloružová

Detské obaly navrhuje Nailmatic spoločne s OMY Deisgn & Play. Recyklovateľné a potlačené rastlinnými farbivami.

Made in France, Vegan, Cruelty-Free

Zloženie: aqua (water) sodium styrene/acrylates copolymer, polyethylene terephthalate, ppg-3 methyl ether, calcium sodium borosilicate, phenoxyethanol, disiloxane, silica, sodium bicarbonate, hectorite, sodium dehydroacetate, peg-12 dimethicone, propylene glycol, ppg-2 methyl ether, peg-150/decyl alcohol/smdi copolymer, polyurethane-11, potassium sulfate, ethylhexylglycerin, sodium hydroxide, tin oxide, t-butyl alcohol, isooctanol, peg-40 castor oil, ammonium acrylates copolymer, ppg-30 butyl ether, aminomethyl propanol, dosidium laureth sulfosuccinate, sodium lauryl sulfate, caprylyl glycol, tocopherol, silica dimethyl silylate, ci 77891 (titanium dioxide), ci 77491 (iron oxides), ci 11680 (pigment yellow 1), ci 77000 aluminium powder)

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Nailmatic, francúzska značka založená v roku 2012, je špičková značka lakov na nechty, ktorá vytvorila svoj vlastný rad detskej kozmetiky Nailmatic Kids.  Špeciálne vyvinuté pre deti neobsahujú toxické látky, zloženie na báze vody. Jednoducho sa aplikujú a ako kúzlom zmiznú pod teplou mydlovou vodou alebo vo vani.

Značka sa špecializuje na jemné ekologické laky na nechty a lesky na pery  Neobsahujú žiadne škodlivé látky, nešpinia oblečenie a dajú sa ľahko odstrániť mydlovou vodou. Nerobia kompromisy vo farbe ani trblietavosti! So živými farbami Nailmatic Kids si bude môcť vaše dieťatko zdobiť nechty, maľovať pery a čistiť si ich bez námahy! Každé dieťa si po dlhom dni bláznenia a zábavy zaslúži poriadny "ovocný nápoj" vo vani. A preto máme v ponuke šumivé bomby, soli a sady na výrobu mydiel.