DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

Sada detských lakov a lesku - AMAZING TRIP

Neohodnotené
26 €
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Vezmite svoje deti na úžasný výlet s nailmatic značkou! Dva pomarančové a neónové koralové laky na nechty na vodnej báze, jedna lesklá a priehľadná starostlivosť o pery a malé príšerky sú pripravené na zábavu!

Detailné informácie

Podrobný popis

Vezmite svoje deti na úžasný výlet s nailmatic značkou! Dva pomarančové a neónové koralové laky na nechty na vodnej báze, jedna lesklá a priehľadná starostlivosť o pery a malé príšerky sú pripravené na zábavu!

Amazing Trip - darčeková sada pre deti.
Táto sada obsahuje 2 laky na nechty na vodnej báze a 1 hydratačný ovocný lesk na pery pre deti: darček snov!
- Dori: oranžová
- Flamingo: perleťový neónový koral
- Peach Rollette: jemný lesk na pery

54% obsahu vody v laku na nechty
Jednoduchá aplikácia, ľahké odstránenie (vlažnou mydlovou vodou)

Náš broskyňový lesk?
Bezfarebný, prírodný a ovocný lesk na pery!
Jeho magická receptúra ​​je založená na oleji z marhuľových jadier a obsahuje 97% zložiek prírodného pôvodu.

Lesk peach : octyldodecanol, oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, prunus armeniaca (apricot) kernel oil, dextrin palmitate, parfum (fragrance), palmitic acid, ammonium glycyrrhizate, tocopheryl acetate, benzotriazolyl dodecyl p-cresol, ci 15850 (red 6).

Dori: aqua (water), sodium styrene/acrylates copolymer, ppg-3 methyl ether, phenoxyethanol, disiloxane, sodium bicarbonate, hectorite, sodium dehydroacetate, peg-12 dimethicone, propylene glycol, ppg-2 methyl ether, peg-150/decyl alcohol/smdi copolymer, potassium sulfate, ethylhexylglycerin, ammonium acrylates copolymer, sodium hydroxide, peg-40 castor oil, t-butyl alcohol, isooctanol, ppg-30 butyl ether, bentonite, aminomethyl propanol, sodium lauryl sulfate, caprylyl glycol, disodium laureth sulfosuccinate, silica dimethyl silylate, tocopherol, ci 12085 (red 36).

Flamingo: aqua (water), sodium acrylate/methylstyrene/styrene copolymer, polystyrene, isophorone diamine/isophthalic acid/tromethamine copolymer, ppg-3 methyl ether, propanediol, pentylene glycol, calcium sodium borosilicate, hectorite, silica, ppg-30 butyl ether, propylene glycol, peg-150/decyl alcohol/smdi copolymer, peg-40 castor oil, phenethyl alcohol, sodium benzoate, silica dimethyl silylate, bentonite, 1,2-hexanediol, aminomethyl propanol, tin oxide, ci 45350 (yellow 8), ci 45380 (red 22), ci 45410 (red 28), ci 77891 (titanium dioxide).

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Nailmatic, francúzska značka založená v roku 2012, je špičková značka lakov na nechty, ktorá vytvorila svoj vlastný rad detskej kozmetiky Nailmatic Kids.  Špeciálne vyvinuté pre deti neobsahujú toxické látky, zloženie na báze vody. Jednoducho sa aplikujú a ako kúzlom zmiznú pod teplou mydlovou vodou alebo vo vani.

Značka sa špecializuje na jemné ekologické laky na nechty a lesky na pery  Neobsahujú žiadne škodlivé látky, nešpinia oblečenie a dajú sa ľahko odstrániť mydlovou vodou. Nerobia kompromisy vo farbe ani trblietavosti! So živými farbami Nailmatic Kids si bude môcť vaše dieťatko zdobiť nechty, maľovať pery a čistiť si ich bez námahy! Každé dieťa si po dlhom dni bláznenia a zábavy zaslúži poriadny "ovocný nápoj" vo vani. A preto máme v ponuke šumivé bomby, soli a sady na výrobu mydiel.