DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

Lesk na pery - STRAWBERRY

Neohodnotené
11 €
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Lesk na pery s vôňou čerešne
Určené pre deti, pri aplikácii bezfarebné.

Detailné informácie

Podrobný popis

Lesk na pery s vôňou čerešne
Určené pre deti, pri aplikácii bezfarebné.

Lesk je založený na oleji z marhuľových jadier a má na pery hydratačný účinok.
97% ingrediencií prírodného pôvodu.
Posilnené vitamínom E
Obohatené o omega 6 a 9.

Naše detské obaly navrhujeme spoločne s OMY Deisgn & Play. Recyklovateľné a potlačené rastlinnými farbivami.
Made in France, Vegan, Cruelty-Free

Máme aj detské sady s lakom na nechty a leskom na pery.

Majú tieto ingrediencie zvláštne názvy? Vskutku, títo jemní chlapíci dodávajú nášmu zloženiu lesku na pery všetko kúzlo:

Oktyldodekanol: používa sa vo všetkých druhoch kozmetických produktov (vrátane organických), tento číry mastný alkohol bez zápachu pochádza z prírodných tukov a olejov. Jeho zmäkčujúce schopnosti zlepšujú textúru našej drahej Rollette.

Glycyrrhizát amónny: izolovaný z rastlín sladkého drievka, o tomto je známe, že obnovuje pružnosť.

Kyselina palmitová: táto mastná kyselina je tiež skvelým zmäkčovadlom, pomáha perám zachytávať vlhkosť.

Zloženie lesku: oktyldodekanol, polyglyceridy olejovej/linolovej/linolénovej, olej z jadierok prunus armeniaca (marhuľa), dextrín palmitát, glycyrrhizát amónny, kyselina palmitová, tokoferylacetát, benzotriazolyl dodecyl-p-krezol, oxid vápenato-sodný, borosilikát vápenato-sodný, kyselina stearová, hydroxid horečnatý, hydroxid hlinitý, ci 15850 (červený 7 lak), ci 77891 (oxid titaničitý), ci 19140 (žltý 5 lak).

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Nailmatic, francúzska značka založená v roku 2012, je špičková značka lakov na nechty, ktorá vytvorila svoj vlastný rad detskej kozmetiky Nailmatic Kids.  Špeciálne vyvinuté pre deti neobsahujú toxické látky, zloženie na báze vody. Jednoducho sa aplikujú a ako kúzlom zmiznú pod teplou mydlovou vodou alebo vo vani.

Značka sa špecializuje na jemné ekologické laky na nechty a lesky na pery  Neobsahujú žiadne škodlivé látky, nešpinia oblečenie a dajú sa ľahko odstrániť mydlovou vodou. Nerobia kompromisy vo farbe ani trblietavosti! So živými farbami Nailmatic Kids si bude môcť vaše dieťatko zdobiť nechty, maľovať pery a čistiť si ich bez námahy! Každé dieťa si po dlhom dni bláznenia a zábavy zaslúži poriadny "ovocný nápoj" vo vani. A preto máme v ponuke šumivé bomby, soli a sady na výrobu mydiel.