DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

Detská soľ do kúpeľa - praskajúca ROSE

Neohodnotené
5,90 €
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Každé dieťa si po dlhom dni bláznenia a zábavy zaslúži poriadny "ovocný nápoj" vo vani. Neposedné malé príšerky si tento nový rituál pred spaním užijú a vy tiež.

Detailné informácie

Podrobný popis

Každé dieťa si po dlhom dni bláznenia a zábavy zaslúži poriadny "ovocný nápoj" vo vani. Neposedné malé príšerky si tento nový rituál pred spaním užijú a vy tiež.

Naše praskavé soli do kúpeľa sa pomaly rozpúšťajú vo vode a menia ju na ružovú, pričom vydávajú bláznivé popové zvuky.

Praskajúci efekt pochádza z praskania drobných kúskov a vo vode robí parádu. Kúpeľ sa skutočne zmení na smiech!

Nádherná vôňa bobule.
Slnečnicový, sladký mandľový olej a vitamín E spolupracujú na zaistení hydratácie
Výťažky z kvetov harmančeka upokojujú telo a myseľ, aby sa dostali z kúpeľa do spánku.

Žiadne škvrny na koži na vani.

Používať pod dohľadom dospelých. Výrobok nie je vhodný pre deti do 3 rokov.

Pack vytvorený spolu s našimi priateľmi z OMY Desgin & Play.

Zloženie: sodium chloride, sodium sulfate, sodium bicarbonate, sucrose, glucose, citric acid, maltodextrin, tapioca starch, sodium coco-sulfate, lactose, chamomilla recutita flower extract, tocopherol, helianthus annuus (sunflower) seed oil, carbon dioxide, CI 42090 (blue 1).

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Nailmatic, francúzska značka založená v roku 2012, je špičková značka lakov na nechty, ktorá vytvorila svoj vlastný rad detskej kozmetiky Nailmatic Kids.  Špeciálne vyvinuté pre deti neobsahujú toxické látky, zloženie na báze vody. Jednoducho sa aplikujú a ako kúzlom zmiznú pod teplou mydlovou vodou alebo vo vani.

Značka sa špecializuje na jemné ekologické laky na nechty a lesky na pery  Neobsahujú žiadne škodlivé látky, nešpinia oblečenie a dajú sa ľahko odstrániť mydlovou vodou. Nerobia kompromisy vo farbe ani trblietavosti! So živými farbami Nailmatic Kids si bude môcť vaše dieťatko zdobiť nechty, maľovať pery a čistiť si ich bez námahy! Každé dieťa si po dlhom dni bláznenia a zábavy zaslúži poriadny "ovocný nápoj" vo vani. A preto máme v ponuke šumivé bomby, soli a sady na výrobu mydiel.