DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

Šumivá bomba do kúpeľa - PULSAR

Neohodnotené
7 €
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Názvy týchto voňavých šumivých gulí do kúpeľa pochádzajú priamo z vesmíru! Sputnik, Cosmíc a Galaxy a aj nová Pulsar :-) Táto guľa premení kúpeľ na fialovú mliečnu cestu!

Detailné informácie

Podrobný popis

Názvy týchto voňavých šumivých gulí do kúpeľa pochádzajú priamo z vesmíru! Sputnik, Cosmíc a Galaxy a aj nová Pulsar :-) Táto guľa premení kúpeľ na fialovú mliečnu cestu!

Relaxačný kúpeľ je prvým skvelým krokom k pokojnému spánku. Šumivé bomby krásne zafarbia vodu vo vani a poskytnú jemnej detskej pokožke extra strarostlivosť. Zároveň prekvapia detičky hlasným bublaním a šumením, čo je naozaj veľká zábava.

Všetky guľe sú obohatené o madľový olej a výtažky z harmančeka, ktorý má ukľudňujúce a liečivé účinky.  Špeciálne formulované pre deti

Sú dermatologický testované a šetrné k citlivej detskej pokožke. Zároveň sú vegánske a netestované na zvieratách. Sú balené v recyklovateľných obaloch, ktoré sú vytlačené pomocou rastlinného atramentu.

Gule majú ovocnú malinovú vôňu.

Používať pod dohľadom dospelých. Výrobok nie je vhodný pre deti do 3 rokov.

Zloženie: Sodium Bicarbonate (jedlá soda), Citric Acid (kyselina citrónová), Sodium Sulfate (síran sodný - Glauberova sůl), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (slunečnicový olej), Parfum (vůně), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil (mandlový olej), Olus (Vegetable) Oil (směs rostlinných olejů), Tocopherol (tokoferol - vitamín E), Glycerin (glycerin), Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Sodium Coco Sulfate, Chamomilla Recutita Flower Extract (výtažek z heřmánku), Maltodextrin (maltodextrin), CI 42090 (Blue 2), CI 47005 (Yellow 3), CI 19140 (Yellow 4), CI 45100 (Red 52). 

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Nailmatic, francúzska značka založená v roku 2012, je špičková značka lakov na nechty, ktorá vytvorila svoj vlastný rad detskej kozmetiky Nailmatic Kids.  Špeciálne vyvinuté pre deti neobsahujú toxické látky, zloženie na báze vody. Jednoducho sa aplikujú a ako kúzlom zmiznú pod teplou mydlovou vodou alebo vo vani.

Značka sa špecializuje na jemné ekologické laky na nechty a lesky na pery  Neobsahujú žiadne škodlivé látky, nešpinia oblečenie a dajú sa ľahko odstrániť mydlovou vodou. Nerobia kompromisy vo farbe ani trblietavosti! So živými farbami Nailmatic Kids si bude môcť vaše dieťatko zdobiť nechty, maľovať pery a čistiť si ich bez námahy! Každé dieťa si po dlhom dni bláznenia a zábavy zaslúži poriadny "ovocný nápoj" vo vani. A preto máme v ponuke šumivé bomby, soli a sady na výrobu mydiel.