DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

#D SCREEN JUNIOR Okuliare na PC Tortoise

BUBLITIP
Neohodnotené
Značka: izipizi
30 €
Skladom (1 ks)
Možnosti doručenia

Dizajnové ochranné okuliare IZIPIZI #SCREEN JUNIOR sú určené deťom od 3 do cca 10 rokov. Eliminujú až 40% škodlivého tzv. modrého svetla, ktoré vyžarujú mobilné telefóny, monitory, televízory či tablety. Vďaka hravému dizajnu si ich deti určite obľúbia aj ako štýlový doplnok.

Detailné informácie

Podrobný popis

Dizajnové ochranné okuliare IZIPIZI #SCREEN JUNIOR sú určené deťom od 3 do cca 10 rokov. Eliminujú až 40% škodlivého tzv. modrého svetla, ktoré vyžarujú mobilné telefóny, monitory, televízory či tablety. Vďaka hravému dizajnu si ich deti určite obľúbia aj ako štýlový doplnok.

Súčasťou balenia je aj praktické filcové púzdro.

Od 8 rokov deti trávia asi 3 hodiny denne pred obrazovkami. Všetky tieto obrazovky majú «podsvietenie LED» najnovšej generácie a vyžarujú tzv. «Modré» svetlo, známe tiež ako svetlo HEV (High Energy Visible).

Okuliare  so šošovkami proti modrému svetlu - Modré svetlo je takmer rovnako nebezpečné ako UV svetlo. Rad SCREEN je vybavený inovatívnymi šošovkami, ktoré odfiltrujú 40% modrého svetla (lúče vyžarované medzi 400 a 460nm) emitovanými našimi obrazovkami. Okuliare sú ideálne pre jemnejší každodenný zážitok pred obrazovkou a ochranu očí.

Ohybné pánty -  Flexibilné a pohodlné ramená s pružinovými pántmi, ktoré sa prispôsobia všetkým tvarom a veľkostiam tváre.

POPIS: Po veľkom úspechu s dospelými je teraz k dispozícii aj kolekcia #SCREEN JUNIOR. Pretože deti trávia veľa času aj sledovaním obrazoviek (počítače, tablety, televízory atď.), IZIPIZI pomáha starať sa o oči filtrovaním 40% modrého svetla. Prispôsobené z modelu pre dospelých (módny dizajn, pružné ramená, gumová textúra) , juniorská verzia ponúka kvalitu, pohodlie a ľahký štýl!

Tento model je v súlade s európskymi normami pre okuliare bez lekárskeho predpisu (NF EN 14139) a medzinárodnými normami pre okuliare na lekársky predpis (IS0 12870).

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

IZIPIZI je hravá a šarmantná francúzska značka okuliarov, ktorej farebný dizajn a funkčné technológie vás ohromia. Nasadíte ich na nos a pochopíte. Izipizi sa postará o perfektnú ochranu vašej sietnice.

V ponuke značky sú slnečné okuliare pre deti a dospelých, okuliare ochranné proti modrému žiareniu z monitorov, aj lyžiarske okuliare pre všetkých. Ponúkajú veľké množstvo kombinácií farieb a tvarov.  Detské modely majú premyslený dizajn pružných a ohybných pántov, ktoré vydržia nemalý nápor detskej zvedavosti.

Screen okuliare - pre dospelých a aj deti slúžiace vyložene na čítanie z digitálnych zariadení. Sú obohatené filtrom, ktorý pohlcuje až 40% modrého žiarenia, spôsobujúceho silnú únavu očí.

Slnečné okuliare pre dospelých - nie náhodou patria tieto okuliare do kategórie nazvanej ako ikonická. Nadčasové a obľúbené tvary slnečných okuliarov sú univerzálne slušivé, pre mužov aj ženy.


Slnečné okuliare pre deti - ponúkajú 100%-nú UV ochranu kategórie 3 s polarizačnými šošovkami ktoré eliminujú odlesky a odrazy svetla. Ochránia detské očká v lete, ale aj v zime na horách.

Slnečné okuliare z kolekcie Glacier ponúkajú maximálnu ochranu a pohodlie, či ste na svahu, pri mori alebo kdekoľvek, kde slnko pečie ostošesť. Vďaka odnímateľným ochranným krytom z umelej kože a veľmi tmavému filtru kategórie 4 so 100% UV ochranou, ktorý prepúšťa len 3-8% svetla, bude všetko doslova "izipizi".

Pohodlné a navyše štýlové polarizačné slnečné okuliare Sun Nautic ideálne do mesta a na šport, so 100% UV ochranou. V praktickom púzdre z ekokože.

Lyžiarske okuliare sú určené pre všetkých, ktorí milujú hory, bez ohľadu na počasie! Lyžiarske okuliare SUN Snow sú nielen minimalistické a módne, ale tiež zaručujú maximálny komfort, ochranu a pohodlie. Sklá zaručujú vynikajúci výhľad za každého počasia.