DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

#H Slnečné okuliare SUN YOUNG ADULTSLight Tortoise

Neohodnotené
Značka: izipizi
40 €
Skladom (1 ks)
Možnosti doručenia

Izipizi #H dizajnové slnečné okuliare.

Detailné informácie

Podrobný popis

Izipizi #H dizajnové slnečné okuliare.

Tvar H: malý, okrúhly, tenký, pre malé tváre a deťom od cca 7 rokov - unisex, univerzálny model.

Flexibilný rám okuliarov zabezpečí dlhú životnosť okuliarov a prispôsobí sa všetkým tvárovým profilom. Balené v sivom plstenom púzdre a kartónovej krabičke. 100% UV ochrana – kategória 3. Ideálne pre deti vo veku 5-10 rokov.

Tieto originálne a dizajnové okuliare majú flexibilný rám a príjemnú textúru. Kolekcia Izipizi #SUN Junior ponúka kvalitu, štýl a “light-weight” komfort.

Rozmery okuliarov: 134x43x129mm

Štandardy: Tento model zodpovedá medzinárodným štandardom pre slnečné okuliare (ISO 12312-1).

 

 

 

 

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

IZIPIZI je hravá a šarmantná francúzska značka okuliarov, ktorej farebný dizajn a funkčné technológie vás ohromia. Nasadíte ich na nos a pochopíte. Izipizi sa postará o perfektnú ochranu vašej sietnice.

V ponuke značky sú slnečné okuliare pre deti a dospelých, okuliare ochranné proti modrému žiareniu z monitorov, aj lyžiarske okuliare pre všetkých. Ponúkajú veľké množstvo kombinácií farieb a tvarov.  Detské modely majú premyslený dizajn pružných a ohybných pántov, ktoré vydržia nemalý nápor detskej zvedavosti.

Screen okuliare - pre dospelých a aj deti slúžiace vyložene na čítanie z digitálnych zariadení. Sú obohatené filtrom, ktorý pohlcuje až 40% modrého žiarenia, spôsobujúceho silnú únavu očí.

Slnečné okuliare pre dospelých - nie náhodou patria tieto okuliare do kategórie nazvanej ako ikonická. Nadčasové a obľúbené tvary slnečných okuliarov sú univerzálne slušivé, pre mužov aj ženy.


Slnečné okuliare pre deti - ponúkajú 100%-nú UV ochranu kategórie 3 s polarizačnými šošovkami ktoré eliminujú odlesky a odrazy svetla. Ochránia detské očká v lete, ale aj v zime na horách.

Slnečné okuliare z kolekcie Glacier ponúkajú maximálnu ochranu a pohodlie, či ste na svahu, pri mori alebo kdekoľvek, kde slnko pečie ostošesť. Vďaka odnímateľným ochranným krytom z umelej kože a veľmi tmavému filtru kategórie 4 so 100% UV ochranou, ktorý prepúšťa len 3-8% svetla, bude všetko doslova "izipizi".

Pohodlné a navyše štýlové polarizačné slnečné okuliare Sun Nautic ideálne do mesta a na šport, so 100% UV ochranou. V praktickom púzdre z ekokože.

Lyžiarske okuliare sú určené pre všetkých, ktorí milujú hory, bez ohľadu na počasie! Lyžiarske okuliare SUN Snow sú nielen minimalistické a módne, ale tiež zaručujú maximálny komfort, ochranu a pohodlie. Sklá zaručujú vynikajúci výhľad za každého počasia.