DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

Detské kriedy twee - Čísla

Akcia BUBLITIP
Neohodnotené
Značka: twee
20,99 € –52 %
Detské kriedy twee - Čísla
20,99 € –52 % 10 €
Skladom (>3 ks)
Možnosti doručenia

Tak jednoduché ako 1-2-3! Čo môže byť lepšie pre kreslenie a učenie ako úplná sada dúhových číselných kried?

Detailné informácie

Podrobný popis

Tak jednoduché ako 1-2-3! Čo môže byť lepšie pre kreslenie a učenie ako úplná sada dúhových číselných kried?

Každé balenie obsahuje: kompletnú sadu desiatich čísel kriedových chodníkov - 0 až 9 - v dúhových farbách: ružová, oranžová, žltá, zelená, modrá a fialová


Rozmery: každé číslo kriedy sa líši vo veľkosti od 5cm výšky a 1,3 cm v priemere

Odporúčaný vek: 3+ rokov

Keď povieme „ručná práca“, máme to na mysli. TWEE venujú veľkú pozornosť remeselnému spracovaniu každého kusu. Pretože výrobky TWEE nie sú vyrábané strojovo, môžu sa vyskytnúť malé nepravidelnosti - a myslíme si, že práve to ich robí krásnymi!

Odporúčame TWEE pre deti od troch rokov a vždy sa snažte o dohľad dospelých!

Krieda TWEE sa ideálne používa na povrchy s posypom: chodníky, asfalt, betón, bridlicu atď. TWEE krieda je hustejšia ako krieda používaná na tabuliach, vďaka čomu je silnejšia a je menej pravdepodobné, že sa zlomí pri použití alebo pri preprave.

TWEE sú 100% odhodlaní ponúkať tým najmenším (alebo veľkým!) výrobky, ktoré sú bezpečné na používanie.

Pri testovaní kriedy spolupracujú s renomovanými agentúrami a sú hrdí na to, že vyhovuje normám ASTMD-4236. Všetky farby a farbivá vo výrobkoch TWEE sú netoxické a lesk je biologicky odbúrateľný a ekologický!

Aj TWEE obaly sú plne biologicky odbúrateľné a recyklovateľné. Priehľadné okná na obaloch sú namiesto plastov na báze ropy nahradené fóliou na rastlinnej báze.

KTO JE TWEE?

TWEE je lokálny biznis, ktorý založila a vedie Rebecca priamo vo Philadelphii v USA. Špecializuje na prepracované, ekologické a detské kriedy.

Všetky produkty TWEE sú ručne vyrábané a dokonale navrhnuté pre malé ruky. Pomáhajú zvyšovať pevnosť úchopu a jemnú motoriku a zároveň povzbudzujú tvorivé hry a tvorivosť.V čase, keď sú obrazovky a počítače súčasťou každodenného života, poskytuje TWEE deťom toľko potrebnej prestávky, aby mohli urobiť krok späť, uveriť, zdieľať skúsenosti s priateľmi a vytvárať svoje vlastné majstrovské diela.

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: