DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

Magické vyfarbovanie - Čmáranice

Neohodnotené
Značka: djeco
11,50 €
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Čo to kreslíš? Čo to bude? Všeličo od hviezdy po hviezdicu, od šarkana po ponorku.

Detailné informácie

Podrobný popis

Čo to kreslíš? Čo to bude? Všeličo od hviezdy po hviezdicu, od šarkana po ponorku.

Magické čmáranice je opakovane použiteľná malá kreatívna sada 4 obrázkov na magické vyfarbovanie vodou. Atraktívne ilustrované obrázky z ohybného plastu majú špeciálne biele plochy, ktoré pri styku s vodou odkryjú ilustrácie pod nimi. Po uschnutí opäť zbelejú a magické hľadanie so štetcom v ruke sa môže začať odznova.

Štetec má pevný filcový hrot a nádržku na vodu. Balené v praktickej priehľadnej fóliovej obálke.

Sada je vhodná na rozvoj jemnej motoriky ruky a na vzbudenie záujmu o výtvarnú činnosť.

Obsah: 4 obrázky z ohybného plastu (so špeciálnymi bielymi plochami na opätovné vyfarbenie), štetec s pevným plsteným hrotom a nádržkou na vodu, podložka z pevného kartónu

Odporúčaný vek: 18+ mesiacov

Rozmery: 26 x 20 cm
Rozmery balenia: 29 x 22 x 2 cm

Dodatočné parametre

Kategória: Hračky
Vek: vek od 18 mesiacov
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

DJECO Kvalitné hračky z Francúzska. Toto je príbeh rodinného podniku, ktorý po mame prevzal syn. Je to nadčasová firma, ktorej najvyššími hodnotami sú kreativita, smelosť a vášeň.

Príbeh značky Djeco Véronique Michel-Dalès svoju malú firmu založila v roku 1954, v čase, keď sa len málo žien odhodlalo na takéto dobrodružstvo. V roku 1989 sa ho ujal jej syn. V roku 1997 navrhol kolekciu vzdelávacích hračiek, ktorá bola jedinečná svojim umeleckým spracovaním.

Spočiatku tvorili sortiment: drevené a kartónové skladačky/puzzledrevené a magnetické hračky, neskôr pribudli kartové a spoločenské hry.

V roku 2007 prišla revolúcia v podobe kreatívnych sád. V roku 2011 boli uvedené na trh figúrky Arty toys s nevídaným výzorom. Odvtedy pravidelne vznikajú nové umelecké kolekcie, ktoré si zakladajú na grafike, dizajne a estetike.