DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

Vyškrabovačky - Nymfy

Neohodnotené
Značka: djeco
7,90 €
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Viac než vyškrabovacie obrázky! Sada obsahuje tri veľké oválne vyškrabovacie portréty slečien obklopených záplavou prírodných motívov.

Detailné informácie

Podrobný popis

Viac než vyškrabovacie obrázky! Sada obsahuje tri veľké oválne vyškrabovacie portréty slečien obklopených záplavou prírodných motívov.

Vyškrabuje sa drevenou škrabkou do fialovej vrchnej vrstvy, pod ktorou sú krásne pestré farby. Vzory na vyškrabovanie odpozeráš z obrázkového návodu.

Podporuje rozvoj jemnej motoriky, trpezlivosť a schopnosť pracovať samostatne podľa návodu.

Obsah: 3 vyškrabovacie obrázky (22 x 29cm), obojstranná drevená škrabka, obrázkový návod

Odporúčaný vek: 7 – 12 rokov

Rozmery obrázkov: 22 x 29 cm
Rozmery balenia: 31 x 23 cm

 

Dodatočné parametre

Kategória: Hračky
Vek: vek od 7 rokov
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

DJECO Kvalitné hračky z Francúzska. Toto je príbeh rodinného podniku, ktorý po mame prevzal syn. Je to nadčasová firma, ktorej najvyššími hodnotami sú kreativita, smelosť a vášeň.

Príbeh značky Djeco Véronique Michel-Dalès svoju malú firmu založila v roku 1954, v čase, keď sa len málo žien odhodlalo na takéto dobrodružstvo. V roku 1989 sa ho ujal jej syn. V roku 1997 navrhol kolekciu vzdelávacích hračiek, ktorá bola jedinečná svojim umeleckým spracovaním.

Spočiatku tvorili sortiment: drevené a kartónové skladačky/puzzledrevené a magnetické hračky, neskôr pribudli kartové a spoločenské hry.

V roku 2007 prišla revolúcia v podobe kreatívnych sád. V roku 2011 boli uvedené na trh figúrky Arty toys s nevídaným výzorom. Odvtedy pravidelne vznikajú nové umelecké kolekcie, ktoré si zakladajú na grafike, dizajne a estetike.