DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

Hračka na klipe - Myška Fawn

Neohodnotené
29,95 €
Skladom (1 ks)
Možnosti doručenia

Táto roztomilá hračka do kočíka s malou hviezdičkou a klipom na uchytenie je vyrobená pre vaše dieťa, aby sa na ňu mohlo pozerať v kočíku alebo ležiac pod hrazdičkou.

Detailné informácie

Podrobný popis

Táto roztomilá hračka do kočíka s malou hviezdičkou a klipom na uchytenie je vyrobená pre vaše dieťa, aby sa na ňu mohlo pozerať v kočíku alebo ležiac pod hrazdičkou.

Farba: jemná krémová a pudrová
Materiál: Vonkajšia látka: 100% organická pletená bavlna
Výplň: 100% recyklovaný polyester
Veľkosť: 9 x 26 cm.
Certifikácia: OCS - certifikované CU 1001165 - testované CE
Pokyny pre starostlivosť: Ručné pranie
Navrhnuté v Dánsku Vyrobené v Indii

Saga je starodávny severský spôsob rozprávania príbehov a znamená príbeh o živote a rodine. Saga Copenhagen sa stala hlavnou súčasťou príbehu rodiny, kde je spolupráca naprieč generáciami spojená s tvorivosťou a je dôležitou súčasťou DNA rodiny.
Posolstvom firmy Saga Copenhagen je udržateľnosť výrobkov a viera, že dokážu svojim konaním pomôcť a mnohým iným zmeniť rodinu, svet a budúce generácie. Saga Copenhagen pomáha malému dieťaťu získať najlepší štart do života, zabezpečuje udržateľnú kvalitu zdravia a pohody a zároveň sa stará o svet a životné prostredie. V spoločnosti Saga Copenhagen sa snažia byť čo najekologickejší. Je to o našich deťoch a ich budúcnosti, ale tiež o prevzatí zodpovednosti a zmene sveta, ktorý nechávame pre naše deti. Z tohto dôvodu je pre nich dôležité, aby boli od začiatku certifikovaní GOTS.

Jemné farby, hladký, mäkký materiál a minimalistický dizajn vytvárajú bezpečné a vyvážené prostredie, ktoré deti potrebujú, aby sa rozvíjali správnym tempom a vyrastali šťastne. Nie je to len vizuálne vyjadrenie ich výrobkov, ktoré považujú za dôležité pre zdravie a bezpečnosť našich detí; materiály boli tiež dôkladne zvážené. Ich veľká vášeň pre textil vysokej kvality je prioritnou záležitosťou.

Saga Copenhagen sa na podpore a udržateľnosti realizuje prostredníctvom organizácie Tree-Nation. Za každú predanú objednávku zasadia strom. Vlastne aj my v Bubliboome aj vy kúpou produktu od Saga Copenhagen vysadíte svoj vlastný strom v lese SAGA. V snahe vyrovnať náš CO2 sa Saga spojila so spoločnosťou Tree-Nation, aby podporili ich úsilie v oblasti lesného hospodárstva. Viac sa dozviete tu


 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: