DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

Kadernícky salón - vlasy z plastelíny

Neohodnotené
Značka: djeco
13,90 €
Skladom (1 ks)
Možnosti doručenia
Opakovane použiteľná kreatívna sada na tvorenie s plastelínou. Dieťa vyrobí postavičkám vlasy a potom ich ostrihá. Do panáčika vloží plastelínu a nasadí ho na stojan - cez otvory na hlave panáčika sa pretlačí plastelína, čím mu narastú vlasy. Nožnicami môže vlasy ľubovoľne skrátiť.

Detailné informácie

Podrobný popis

Opakovane použiteľná kreatívna sada na tvorenie s plastelínou. Dieťa vyrobí postavičkám vlasy a potom ich ostrihá. Do plastovej formy panáčika vloží plastelínu, panáčika nasadí na stojan a zatlačí - cez otvory na hlave panáčika sa pretlačí plastelína, čím mu narastú vlasy. Nožnicami môže vlasy ľubovoľne skrátiť.

Modelovanie z plastelíny účinne podporuje rozvoj jemnej motoriky. Plastelína nezanecháva farebné škvrny. Pozor, vysychá na vzduchu! Po ukončení činnosti ju odložte do kelímka a zatvorte, aby zostala vláčna. Výhody vysychania na vzduchu: ak sa plastelína dostane niekam, kde nemá byť, vyschnutú ju ľahko odstránite. Keď sa vám podarí výtvor, ktorý si chcete ponechať, môžete ho nechať vyschnúť a stvrdne.

S kreatívnymi sadami na tvorenie s plastelínou sa dieťa oboznámi s hravým využitím plastelíny.

Obsah: 2 plastové figúrky, 2 kelímky plastelíny (2 farby: žltá, oranžová a 35 g), 1 nožnice.

Odporúčaný vek: 3 - 6 rokov.

Rozmery figúrok: 5 x 7 x 3 cm. Rozmery balenia: 24 x 8 x 5,5 cm.

Dodatočné parametre

Kategória: Plastelíny, modelíny, plastelínové sady
Vek: vek od 3 rokov

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

DJECO Kvalitné hračky z Francúzska. Toto je príbeh rodinného podniku, ktorý po mame prevzal syn. Je to nadčasová firma, ktorej najvyššími hodnotami sú kreativita, smelosť a vášeň.

Príbeh značky Djeco Véronique Michel-Dalès svoju malú firmu založila v roku 1954, v čase, keď sa len málo žien odhodlalo na takéto dobrodružstvo. V roku 1989 sa ho ujal jej syn. V roku 1997 navrhol kolekciu vzdelávacích hračiek, ktorá bola jedinečná svojim umeleckým spracovaním.

Spočiatku tvorili sortiment: drevené a kartónové skladačky/puzzledrevené a magnetické hračky, neskôr pribudli kartové a spoločenské hry.

V roku 2007 prišla revolúcia v podobe kreatívnych sád. V roku 2011 boli uvedené na trh figúrky Arty toys s nevídaným výzorom. Odvtedy pravidelne vznikajú nové umelecké kolekcie, ktoré si zakladajú na grafike, dizajne a estetike.