DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

Koláž - Vytvor si svet dopravných prostriedkov

Neohodnotené
Značka: djeco
23,50 €
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Koláže z kresbičiek. Veľká sada kresbičiek a pozadí na tvorenie obrázkov. So štyrmi obojstrannými voskovkami na vyfarbovanie a tyčinkovým lepidlom na lepenie kresbičiek. S obrázkovým návodom pre inšpiráciu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Koláže z kresbičiek. Veľká sada kresbičiek a pozadí na tvorenie obrázkov. So štyrmi obojstrannými voskovkami na vyfarbovanie a tyčinkovým lepidlom na lepenie kresbičiek. S obrázkovým návodom pre inšpiráciu.

Táto kreatívna sada ti ponúka až 80 kresbičiek, ktoré môžeš ľubovoľne skombinovať a vytvoriť z nich niekoľko obrázkov. Jednotlivé kresbičky sa nachádzajú na hárkoch, kde si ich môžeš najskôr vyfarbiť voskovkami. Na hárkoch nevadí, keď pri vyfarbovaní vyjdeš za okraj. Kresbičky sú predvyrezané, vďaka čomu ich po vyfarbení z hárka ľahko a čisto oddelíš. Potom ich podľa vlastnej fantázie nalepíš na podklad a vytvoríš si obrázky plné dopravných prostriedkov. Hárky, z ktorých oddelíš kresbičky, môžeš následne využiť ako šablóny.
Sada na tvorenie koláží lepením kresbičiek podporuje nielen predstavivosť a jemnú motoriku, ale aj scénické videnie, schopnosť uvádzať veci do vzťahov a zmysel pre kompozíciu. Činnosti, pri ktorých si dieťa vyberá z väčšieho množstva samostatných prvkov, podporujú jeho analytické schopnosti.
Obsah: 4 hárky slúžiace ako podklad na lepenie, 10 hárkov so samostatnými, predvyrezanými kresbičkami (dokopy 80 kresbičiek), 4 obojstranné voskovky (8 farieb), 1 tyčinkové lepidlo, návod s predlohami obrázkov (pre inšpiráciu)
Odporúčaný vek: 3 – 6 rokov
Rozmery obrázka: 28 x 21 cm
Rozmery balenia: 29,5 x 23 x 4 cm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

DJECO Kvalitné hračky z Francúzska. Toto je príbeh rodinného podniku, ktorý po mame prevzal syn. Je to nadčasová firma, ktorej najvyššími hodnotami sú kreativita, smelosť a vášeň.

Príbeh značky Djeco Véronique Michel-Dalès svoju malú firmu založila v roku 1954, v čase, keď sa len málo žien odhodlalo na takéto dobrodružstvo. V roku 1989 sa ho ujal jej syn. V roku 1997 navrhol kolekciu vzdelávacích hračiek, ktorá bola jedinečná svojim umeleckým spracovaním.

Spočiatku tvorili sortiment: drevené a kartónové skladačky/puzzledrevené a magnetické hračky, neskôr pribudli kartové a spoločenské hry.

V roku 2007 prišla revolúcia v podobe kreatívnych sád. V roku 2011 boli uvedené na trh figúrky Arty toys s nevídaným výzorom. Odvtedy pravidelne vznikajú nové umelecké kolekcie, ktoré si zakladajú na grafike, dizajne a estetike.