DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

Fantázia - Maľovanie a koláž

Neohodnotené
Značka: djeco
17,50 €
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Kreatívna sada Fantázia! obsahuje 4 obrázky s motívom fantastických veselých zvieratiek. Obrázky majú formát zošita. Na prednej strane je ilustrácia a výrez, ďalšia strana je plná a čistá. Čiastočne ilustrované obrázky dotvoríš maľovaním a kolážou. Hárok s vyrezanými dielikmi, ktoré sú určené na dotvorenie, najskôr vymaľuješ. Temperovú farbu rozotrieš penovým štetcom a necháš ju zaschnúť. Potom dieliky oddelíš z hárka. Nalepíš ich na podkladový papier pod výrezom na ilustrácii. Farebné dieliky vyplnia výrez na obrázku a dodajú mu objem.

Detailné informácie

Podrobný popis

Kreatívna sada Fantázia obsahuje 4 obrázky s motívom fantastických veselých zvieratiek. Obrázky majú formát zošita. Na prednej strane je ilustrácia a výrez, ďalšia strana je plná a čistá. Čiastočne ilustrované obrázky dotvoríš maľovaním a kolážou. Hárok s vyrezanými dielikmi, ktoré sú určené na dotvorenie, najskôr vymaľuješ. Temperovú farbu rozotrieš penovým štetcom a necháš ju zaschnúť. Potom dieliky oddelíš z hárka. Nalepíš ich na podkladový papier pod výrezom na ilustrácii. Farebné dieliky vyplnia výrez na obrázku a dodajú mu objem.

Klikni na link a pozri si produktové video: https://www.youtube.com/watch?v=J-RydaUWX0I

Obsah: 4 obrázky zošitového formátu s výrezom, 4 hárky vyrezaných dielov, 3 fľaštičky temperovej farby (modrá, žltá, červená), 1 tyčinkové lepidlo, 3 penové štetce, fóliová podložka, obrázkový návod

Odporúčaný vek: 3 – 6 rokov

Rozmery obrázkov: 20 x 20 cm
Rozmery balenia: 23,5 x 23 x 5 cm

Dodatočné parametre

Kategória: Hračky
Vek: vek od 3 rokov
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

DJECO Kvalitné hračky z Francúzska. Toto je príbeh rodinného podniku, ktorý po mame prevzal syn. Je to nadčasová firma, ktorej najvyššími hodnotami sú kreativita, smelosť a vášeň.

Príbeh značky Djeco Véronique Michel-Dalès svoju malú firmu založila v roku 1954, v čase, keď sa len málo žien odhodlalo na takéto dobrodružstvo. V roku 1989 sa ho ujal jej syn. V roku 1997 navrhol kolekciu vzdelávacích hračiek, ktorá bola jedinečná svojim umeleckým spracovaním.

Spočiatku tvorili sortiment: drevené a kartónové skladačky/puzzledrevené a magnetické hračky, neskôr pribudli kartové a spoločenské hry.

V roku 2007 prišla revolúcia v podobe kreatívnych sád. V roku 2011 boli uvedené na trh figúrky Arty toys s nevídaným výzorom. Odvtedy pravidelne vznikajú nové umelecké kolekcie, ktoré si zakladajú na grafike, dizajne a estetike.