DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

Silikónová podložka na maľovanie Wildlife - Panda

Neohodnotené
Značka: superpetit
25 €
Skladom (1 ks)
Možnosti doručenia

Kreatívna novinka priamo z Paríža! Sme nadšení, že vám môžeme ponúknuť praktickú, účelnú a tvorivú podložku na kreslenie pre naše detičky. Vtipný a praktický tip na darček.

Detailné informácie

Podrobný popis

Kreatívna novinka priamo z Paríža! Sme nadšení, že vám môžeme ponúknuť praktickú, účelnú a tvorivú podložku na kreslenie pre naše detičky. Vtipný a praktický tip na darček.

Kolekcia WILDLIFE – väčší formát má viac náučný charakter o našej planéte a ohrozených zvieratách sveta aj s náramkom.

1 silikónová podložka + 5 fixiek + 1 náramok

Cestujte do Číny a jej bambusových lesov a objavte pandy – také roztomilé a ohrozené zvieratká.


JEDNODUCHÉ UMÝVANIE – OPÄTOVNE POUŽITEĽNÉ – OD 3 ROKOV

Obsah balenia: podložka formát 40 x 30 cm a 5 fixiek.

Vek: 3+ rokov

Predstavte svojmu umelcovi SuperPetit ohrozené zvieratá a popustite uzdu ich fantázii zdobením rôznych druhov pestrými farbami!


Táto súprava vzdelávacieho prestierania sa dodáva s 5 umývateľnými perami bezpečnými pre deti a je vyrobená z mäkkého potravinárskeho silikónu. Súpravu drží pohromade silikónový NÁRAMOK s maskou SuperPetit.

Ako BONUS obsahuje balenie množstvo zábavných faktov, ktoré vám pomôžu spoznať každé zviera.


Táto odolná nepriľnavá podložka môže byť tiež použitá na ochranu vašich povrchov pred opotrebovaním umeleckými a remeselnými činnosťami – od maľovania cez varenie až po stavbu modelov.

Jednoducho utrite a začnite zábavu odznova pri ďalšom hraní. Vďaka svojej miniveľkosti si ho môžete vziať so sebou kamkoľvek.

NA CESTÁCH: Ideálne na zabavenie detí, nech ste kdekoľvek. Perfektné na cestovanie, premenia stoly v lietadlách, vlakoch a reštauráciách na hygienické protišmykové povrchy.

REVERSIBLE & CREATIVE: Jedna strana s farebným motívom a druhá pre freestyle kreslenie pre dvojnásobnú zábavu. Vyfarbite, vymažte, začnite znova, je to inteligentné a opakovane použiteľné.

BEZPEČNÉ A MÄKKÉ: Vyrobené zo 100% potravinárskeho silikónu. Jeho neporézny antibakteriálny povrch je ideálny pre vaše ratolesti.

ZODPOVEDNÝ PRODUKT: Člen 1% pre planétu, venujeme 1% z nášho predaja organizáciám, ktoré sa zaviazali chrániť životné prostredie.

FRANCÚZSKA ZNAČKA: SuperPetit, ktorú v roku 2015 vytvorili dve sestry, vyvíja inovatívne produkty inšpirované deťmi.


Každá pružná nepriľnavá podložka je vyrobená z mäkkého potravinárskeho silikónu a zároveň poskytuje hygienický povrch na hranie alebo jedenie.

Materiál: 100% potravinársky silikón, neporézny
BPA a ftaláty FREE

Obsahuje 5 za sucha stierateľné fixky na silikón

Rozmery: 40 x 30 cm
Čistenie: ľahko sa čistí
Normy: CE/ASTM/EN71
FSC obaly potlačené sójovým atramentom.
Navrhnuté spoločnosťou SuperPetit a vyrobené v Číne

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: