DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

Detský lak na nechty - DOLLY

Neohodnotené
9,50 €
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Dolly je detská verzia lakov v ružovej farbe, ktorú sú zaručene obľúbite. Super výrazný neon ružový odtieň poteší každú pravú parádnicu a princeznú.  

Detailné informácie

Podrobný popis

Dolly je detská verzia lakov v ružovej farbe, ktorú sú zaručene obľúbite. Super výrazný neon ružový odtieň poteší každú pravú parádnicu a princeznú.  

Dolly je lak na nechty vytvorený na vodnej báze a navrhnutý špeciálne pre deti.  Lak je bezpečný a netoxický a k tomu všetkému zabalený v krásnej dizajnovej krabičke, ktorá vznikla v spolupráci so značkou OMY a môžete si ju vyfarbiť ako len chcete.

Tento detský lak sa dá jednoducho zmyť mydlom a teplou vodou, dokonca ho v prípade nehody aj ľahko vyperiete z oblečenia.

Lak neobsahuje ftaláty, formaldehyd, toluén a vonné látky. Je dermatologicky testovaný.

Vyrobené vo Francúzsku. Dizajn vytvorený v spolupráci s parížskym štúdiom OMY. Odporúčame pre deti od 3 rokov.

Obsah: 8ml

Zloženie: aqua (water), sodium acrylate/methylstyrene/styrene copolymer, polystyrene, isophorone diamine/isophthalic acid/tromethamine copolymer, ppg-3 methyl ether, synthetic fluorphlogopite, propanediol, pentylene glycol, hectorite, ppg-30 butyl ether, propylene glycol, peg-150/decyl alcohol/smdi copolymer, peg-40 castor oil, phenethyl alcohol, sodium benzoate, silica dimethyl silylate, bentonite, 1,2-hexanediol, aminomethyl propanol, tin oxide, ci 45380 (red 22), ci 45410 (red 28), ci 77891 (titanium dioxide).

Voda reprezentuje viac ako polovicu obsahu.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Nailmatic, francúzska značka založená v roku 2012, je špičková značka lakov na nechty, ktorá vytvorila svoj vlastný rad detskej kozmetiky Nailmatic Kids.  Špeciálne vyvinuté pre deti neobsahujú toxické látky, zloženie na báze vody. Jednoducho sa aplikujú a ako kúzlom zmiznú pod teplou mydlovou vodou alebo vo vani.

Značka sa špecializuje na jemné ekologické laky na nechty a lesky na pery  Neobsahujú žiadne škodlivé látky, nešpinia oblečenie a dajú sa ľahko odstrániť mydlovou vodou. Nerobia kompromisy vo farbe ani trblietavosti! So živými farbami Nailmatic Kids si bude môcť vaše dieťatko zdobiť nechty, maľovať pery a čistiť si ich bez námahy! Každé dieťa si po dlhom dni bláznenia a zábavy zaslúži poriadny "ovocný nápoj" vo vani. A preto máme v ponuke šumivé bomby, soli a sady na výrobu mydiel.