DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

Aquarim logic - Cesta k pokladu

Neohodnotené
Značka: djeco
17,50 €
Skladom (1 ks)
Možnosti doručenia

Hlavolam - logická hra pre jedného hráča. Cieľom je dostať rybu na políčko s truhlicou s pokladom.

Detailné informácie

Podrobný popis

Hlavolam - logická hra pre jedného hráča

Cieľom je dostať rybu na políčko s truhlicou s pokladom. Hrá sa so žetónmi s ilustráciou ryby, morskej hviezdice, morského koníka, koralu a truhlice. Pre každý druh žetónu sú povolené len určené ťahy a hrá sa na predpísaný počet ťahov. Pre jednoduchšie zadania je určený fialový herný plán v tvare akvária a pre náročnejšie zadania modré akvárium. Správne riešenia sú na konci návodu na hru.

Obsah: 2 herné dosky „akvárium“, 13 žetónov (5 morských koníkov, 3 morské hviezdice, 2 koraly, 2 ryby, 1 truhlica s pokladom), 30 kariet so zadaním (3 stupne náročnosti), návod na hru

Odporúčaný vek: 7 – 99

Počet hráčov: 1

Rozmery balenia: 21,5 x 21,5 x 4 cm

Dodatočné parametre

Kategória: Stolové hry
Vek: vek od 7 rokov

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

DJECO Kvalitné hračky z Francúzska. Toto je príbeh rodinného podniku, ktorý po mame prevzal syn. Je to nadčasová firma, ktorej najvyššími hodnotami sú kreativita, smelosť a vášeň.

Príbeh značky Djeco Véronique Michel-Dalès svoju malú firmu založila v roku 1954, v čase, keď sa len málo žien odhodlalo na takéto dobrodružstvo. V roku 1989 sa ho ujal jej syn. V roku 1997 navrhol kolekciu vzdelávacích hračiek, ktorá bola jedinečná svojim umeleckým spracovaním.

Spočiatku tvorili sortiment: drevené a kartónové skladačky/puzzledrevené a magnetické hračky, neskôr pribudli kartové a spoločenské hry.

V roku 2007 prišla revolúcia v podobe kreatívnych sád. V roku 2011 boli uvedené na trh figúrky Arty toys s nevídaným výzorom. Odvtedy pravidelne vznikajú nové umelecké kolekcie, ktoré si zakladajú na grafike, dizajne a estetike.