DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

Darčekové vrecko, Hračky

Neohodnotené
Značka: maileg
0,70 €
Skladom (>3 ks)
Možnosti doručenia

Darčekové vrecko - s ním je tak jednoduché zabaliť malý darček pekne a rýchlo :) Tentokrát je v ponuke vrecko s potlačou hračiek, ručne maľované.

Detailné informácie

Podrobný popis

Darčekové vrecko - s ním je tak jednoduché zabaliť malý darček pekne a rýchlo :) Tentokrát je v ponuke vrecko s potlačou hračiek, ručne maľované.

Ideálne vrecko na balenie malých drobností a milých malých darčekov.

Výška : 28,5 cm

Materiál: FSC papier

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

MAILEG (vyslovuje sa My’lye) je značka pôvabných hračiek dánskeho dizajnu, ktorá bola  inšpirovaná obľúbenými príbehmi detstva. Vnáša do každodenných okamihov rozmar rozprávky a pomáhajú deťom preskúmať čistý a jednoduchý zázrak fantázie. Ukazuje hravosť a šarm do posledného detailu.

Čarovný svet kde môžu byť zápalkové krabičky postieľkami pre myšky, princezné sú dokonalými spoločníčkami na čaj a dobrodružstvá nájdete na priateľskej prechádzke lesom. Je to svet, v ktorom sú všetci kamaráti. Je to aj nadčasový svet plný krásnych doplnkov do interiéru izbičiek či obývačiek, ktoré sa budú zbierať, uchovávať a zdieľať s priateľmi a rodinou po celé generácie. Myšky majú svoj domček, v ňom s detskými kamarátmi prežívajú príbehy, zariaďujú detailne vypracovaným zariadením každý jeden kútik. Varia, pečú, pripravujú sa na výlety do prírody, na pláž, na posedenie pri vianočnom stromčeku. Najväčšia radosť sa dostaví už len s krásne zabaleným darčekom. Keď použijete krásny baliaci  papier a vrecká od značky Maileg, prvý dojem urobíte rozhodne dokonalý! Papier o dĺžke 10 m je pokrytý jemnými ilustráciami. Zamilujú sa doňho ako deti, tak určite aj mnohí dospelí, a to nielen kvôli vzhľadu, ale tiež kvôli kvalitnému papieru s FSC certifikáciou. Ak darček zabalíte do darčekového vrecúška vytvoríte určite tú najkúzelnejšiu kombináciu!