DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

Omaľovánka so samolepkami - Vesmír

Neohodnotené
Značka: petitcollage
7,90 €
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Kamaráti, pripravte si pastelky! Scény s obľúbenými detskými postavičkami, či zvieratami je možné po vyfarbení dozdobiť niektorými z veľkej sady pribalených pestrofarebných samolepiek.

Detailné informácie

Podrobný popis

Kamaráti, pripravte si pastelky! Scény s obľúbenými detskými postavičkami, či zvieratami je možné po vyfarbení dozdobiť niektorými z veľkej sady pribalených pestrofarebných samolepiek.

Jednoduché roztomilé tvary deti nadchnú a podporia ich fantáziu. Vyrobené z udržateľne získaného papiera.

Balenie obsahuje: 18ks rôznych dvojstránkových omaľovánok a 2ks dvojstránkové archy samolepiek

Vyrobené z FSC® papiera. Značka a certifikát FSC® (Forest Stewardship Council) zaručuje, že drevo, z ktorého bol výrobok vyrobený, nebolo vyťažené nelegálne a pochádza z lesov obhospodarovaných šetrným či prírode blízkym spôsobom, v ktorom sú dodržiavané prísne environmentálne a sociálne požiadavky. Značka FSC® na výrobku znamená, že svojim nákupom pomáhate chrániť lesy a podporujete šetrné, zodpovedné či prírode blízke hospodárenie, vďaka ktorému sú naše lesy stabilnejšie, zdravšie, majú prirodzenú druhovú skladbu a lepšie odolávajú negatívnym následkom klimatických zmien.

Hlavným poslaním americkej firmy Petit Collage je skĺbenie moderného dizajnu, ekológie a udržateľnosti. Originálne výrobky sú navrhované v Kalifornii a v súčasnej dobe sa predávajú po celom svete. Výrobky sú vyrobené z recyklovaných materiálov, bambusu alebo kvalitného certifikovaného dreva. Všetky používané farby pri výrobe sú na rastlinnej bázi a šetrné k životnému prostrediu. Výrobky sú navrhnuté tak, aby rástli s Vašimi deťmi a vytvárali aj svojim dizajnom krásny a útulný domov.

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: