DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

Haba Mini hra pre deti Maunz Maunz

Neohodnotené
Značka: haba
10 €
Skladom (1 ks)
Možnosti doručenia

Maunz Maunz je hra pre deti od 5 rokov, rozvíja pamäť, logické myslenie a je určená pre 2 hráčov.

Detailné informácie

Podrobný popis

Maunz Maunz je hra pre deti od 5 rokov, rozvíja pamäť, logické myslenie a je určená pre 2 hráčov.

Na svoju značku, nastav sa, choď! Každý chce byť prvý, kto sa zbaví svojich hracích kariet, ale jediný spôsob, ako to urobiť, je mať v ruke správne karty! Prvý hráč, ktorý úspešne skombinoval šťastie a taktiku, aby sa ako prvý zbavil všetkých svojich kariet, získal ako cenu mačku. Cieľom hry je byť prvým hráčom, ktorý získa dve mačky.
Obsah: 32 kartičiek pre mačky v 4 farbách, 20 špeciálnych kariet v 4 farbách, 6 mačiek a návod na hru.

Vhodné pre deti: od 5 rokov


Filozofia značky HABA je založená na jednoduchom princípe: Deti sú tá najdôležitejšia vec v živote! Vštepovanie základných životných hodnôt, pomoc deťom v ich rozvoji a nezávislosti, podpora ich kreativity a predstavivosti nie je úloha len pre rodičov. HABA ponúka hračky a hry špeciálne navrhnuté pre jednotlivé vekové štádiá vývinu detí. HABA rozvíja a stimuluje vnemy, predstavivosť, kreativitu, motoriku, sociálnu hru. Hračky HABA sú pravidelne oceňované nielen za kvalitu a funkcionalitu, ale aj za svoj krásny dizajn.

Prvý hráč, ktorý úspešne kombinuje zmätok a taktiku ako prvý, ktorý sa zbaví všetkých svojich kariet, dostane ako cenu mačku. Cieľom hry je byť prvým
hráčom, ktorý získa dve mačky.
Hra rozvíja:
● Rýchlosť a súťaživosť
● Zábavnú atmosféru

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: