DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

Magické vyfarbovanie - Zvieratká

Neohodnotené
Značka: djeco
11,50 €
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Opakovane použiteľná malá kreatívna sada od Djeco. Na vzbudenie záujmu batoliat o maľovanie. Obsahuje 4 siluetové obrázky z plastu a štetec so širokým filcovým hrotom a nádržkou na vodu. 

Detailné informácie

Podrobný popis

Vyfarbujeme zvieratká. Opakovane použiteľná malá kreatívna sada 4 obrázkov na magické vyfarbovanie vodou je ideálna na vzbudenie záujmu batoliat o maľovanie a na rozvoj jemnej motoriky. Atraktívne ilustrované siluetové obrázky z ohybného plastu majú špeciálne biele plôšky. Po pretretí plôšok vodou sa ukážu farebné ilustrácie pod nimi. Po uschnutí opäť zbelejú a magické objavovanie so štetcom v ruke môže začať odznova. Štetec má široký a pevný filcový hrot a nádržku na vodu. Balené v praktickej priehľadnej fóliovej obálke.

Dizajn: Magali Attiogbé.


Obsah: 4 siluetové obrázky z ohybného plastu (so špeciálnymi bielymi plôškami na opätovné vyfarbenie), štetec s pevným filcovým hrotom a nádržkou na vodu, podložka z hrubej lepenky.


Odporúčaný vek: 18+ mesiacov.


Rozmery: 26 x 20 cm. Rozmery balenia: 29 x 22 x 2 cm.

Dodatočné parametre

Kategória: Hračky
Vek: vek od 18 mesiacov
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

DJECO Kvalitné hračky z Francúzska. Toto je príbeh rodinného podniku, ktorý po mame prevzal syn. Je to nadčasová firma, ktorej najvyššími hodnotami sú kreativita, smelosť a vášeň.

Príbeh značky Djeco Véronique Michel-Dalès svoju malú firmu založila v roku 1954, v čase, keď sa len málo žien odhodlalo na takéto dobrodružstvo. V roku 1989 sa ho ujal jej syn. V roku 1997 navrhol kolekciu vzdelávacích hračiek, ktorá bola jedinečná svojim umeleckým spracovaním.

Spočiatku tvorili sortiment: drevené a kartónové skladačky/puzzledrevené a magnetické hračky, neskôr pribudli kartové a spoločenské hry.

V roku 2007 prišla revolúcia v podobe kreatívnych sád. V roku 2011 boli uvedené na trh figúrky Arty toys s nevídaným výzorom. Odvtedy pravidelne vznikajú nové umelecké kolekcie, ktoré si zakladajú na grafike, dizajne a estetike.