DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

Animambo - Maracas

Neohodnotené
Značka: djeco
6,50 €
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Malebný drevený maracas vyzdobený ilustráciou lamy a filcovým kvietkom na rukoväti. Dieťa rozozvučí maracas trasením ako hrkálkou. Maracas je hrkadlo zvýrazňujúce rytmus. Pre deti od 12 mesiacov.

Detailné informácie

Podrobný popis

Malebný drevený maracas vyzdobený ilustráciou lamy a filcovým kvietkom na rukoväti.

Dieťa rozozvučí maracas trasením ako hrkálkou. Maracas je hrkadlo zvýrazňujúce rytmus.

Maracas patrí do kolekcie hudobných nástrojov pre deti Animambo. Kolekciu nádherne ilustrovala Magali Attiogbé. Jej ilustrácie dokonale ladia s ideou kolekcie ako farebného sprievodu zvieratiek sprevádzaného radostnou hudbou. Hudobné nástroje pre deti umožňujú už tým najmladším spoznávať nástroje, ich tóny, hravo skúšať, objavovať rytmus a melódie.

Obsah: drevený maracas, filcový kvietok na rukoväti

Odporúčaný vek: 12+ mesiacov

Rozmery: 4,9 x 15 cm (priemer x výška)
Rozmery balenia (stojan s 9 ks maracasov): 21 x 21 x 17,5 cm

Dodatočné parametre

Kategória: Hudobné nástroje
Vek: vek od 1 roka
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

DJECO Kvalitné hračky z Francúzska. Toto je príbeh rodinného podniku, ktorý po mame prevzal syn. Je to nadčasová firma, ktorej najvyššími hodnotami sú kreativita, smelosť a vášeň.

Príbeh značky Djeco Véronique Michel-Dalès svoju malú firmu založila v roku 1954, v čase, keď sa len málo žien odhodlalo na takéto dobrodružstvo. V roku 1989 sa ho ujal jej syn. V roku 1997 navrhol kolekciu vzdelávacích hračiek, ktorá bola jedinečná svojim umeleckým spracovaním.

Spočiatku tvorili sortiment: drevené a kartónové skladačky/puzzledrevené a magnetické hračky, neskôr pribudli kartové a spoločenské hry.

V roku 2007 prišla revolúcia v podobe kreatívnych sád. V roku 2011 boli uvedené na trh figúrky Arty toys s nevídaným výzorom. Odvtedy pravidelne vznikajú nové umelecké kolekcie, ktoré si zakladajú na grafike, dizajne a estetike.