DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

Konštelácie - Stolová postrehová hra

Neohodnotené
Značka: djeco
20,50 €
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Rýchla postrehová stolová hra zameraná na priestorové vnímanie.

Detailné informácie

Podrobný popis

Rýchla postrehová stolová hra zameraná na priestorové vnímanie.

Hráči majú svoje herné dosky a sady 6 kariet s otvormi. Hráči hodia trojicou kociek farebnú kombináciu. Každý hráč ju musí na svojej hernej doske vyznačiť kartami tak, aby bolo cez otvory kariet vidieť hodené farby. Hra umožňuje 3 stupne náročnosti, podľa čoho sa hrá so 4, 5 alebo 6 kartami. Hodenú farebnú kombináciu treba vyznačiť každou kartou. Kto to zvládne najrýchlejšie a správne, získa body. Kto má po 3 kolách najviac bodov, je víťazom hry! Hra má aj sólový variant pre 1 hráča.

Obsah: 4 obojstranné herné dosky “galaxia”, 4 sady po 6 kariet so súhvezdím, 3 kocky, pravidlá hry

Odporúčaný vek: 8 - 99 rokov

Počet hráčov: 1 - 4

Trvanie hry: cca. 20 min.

Rozmery balenia: 22 x 22 x 4 cm

Dodatočné parametre

Kategória: Hračky
Vek: vek od 8 rokov
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

DJECO Kvalitné hračky z Francúzska. Toto je príbeh rodinného podniku, ktorý po mame prevzal syn. Je to nadčasová firma, ktorej najvyššími hodnotami sú kreativita, smelosť a vášeň.

Príbeh značky Djeco Véronique Michel-Dalès svoju malú firmu založila v roku 1954, v čase, keď sa len málo žien odhodlalo na takéto dobrodružstvo. V roku 1989 sa ho ujal jej syn. V roku 1997 navrhol kolekciu vzdelávacích hračiek, ktorá bola jedinečná svojim umeleckým spracovaním.

Spočiatku tvorili sortiment: drevené a kartónové skladačky/puzzledrevené a magnetické hračky, neskôr pribudli kartové a spoločenské hry.

V roku 2007 prišla revolúcia v podobe kreatívnych sád. V roku 2011 boli uvedené na trh figúrky Arty toys s nevídaným výzorom. Odvtedy pravidelne vznikajú nové umelecké kolekcie, ktoré si zakladajú na grafike, dizajne a estetike.