DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

Tetovačky - Panda Love

Neohodnotené
Značka: petit monkey
6,95 €
Skladom (>3 ks)
Možnosti doručenia

Set 2 hárkov tetovačiek, ktoré voňajú po ovocí. Ilustrované Suzy Ultman. Sú super, pobavia deti aj dospelákov.

Detailné informácie

Podrobný popis

Set 2 hárkov tetovačiek, ktoré voňajú po ovocí. Ilustrované Suzy Ultman. Sú super, pobavia deti aj dospelákov.

Návod: Odstrihni vybranú tetovačku a aplikuj na miesto, ktoré chceš vyzdobiť. Prilož vlhkú utierku a po pár sekundách ju odstráň. Staršiu tetovačku z kože ideálne odstrániš olivovým alebo baby olejom.

Dermatologicky a CE-testované.

Neaplikujte na citlivú alebo poškodenú pokožku. Neaplikujte na tvár. Neaplikujte, ak máte alergiu na niektorú zo zložiek.

Veľkosť: 21 x 14,8 cm

Zloženie: aqua, acrylates copolymer, vinyl copolymer, vinyl actetate, polyethylene, CI77891, CI77266, CI19140, CI42090, CI15850, ethyl acetate

Kto je Suzy Ultman?

Suzy Ultman od detstva vytvárala hračky a knižky pre svoju rodinu a priateľov. Rodená rozprávačka, Suzy je tiež ilustrátorkou, produktovú dizajnérkou, tvorkyňou hračiek a knižiek. Vytvára hlavne sofistikované a jednoduché predmety, ktoré ispirují a potešia mladých aj starých.

Suzy vyrástla v Pensylvánii, ale jej život a práca ju priviedli k cestám po svete, nielen ako turistku. Žila v mestách od Los Angeles po Portland, cez more v Amsterdame a potom späť v Bostone. Suzyine poznatky z týchto miest ju výrazne ovplyvňujú v tvorbe, či už ide o skrášlenie vašej knižnice alebo o výzdobu detskej izby, produkty Suzy vychádzajú z malých detailov nášho vnútorného sveta, ktoré nás vedia rozosmiať, ktoré nás spájajú s ľuďmi po celom svete.

Keď práve vo svojej dielni neskladá papier, nedizajnuje textílie alebo nevytvára hračky, nájdete ju v starožitníctvach, v ktorých hľadá poklady, na blšom trhu, alebo v prírode.

Dodatočné parametre

Kategória: Tetovačky, kaleidoskopy, odznaky a brošne
Podľa veku: vek od 3 rokov

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: