DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

Artistic Aqua Korálkovanie - Zvieratá

Neohodnotené
Značka: djeco
16,50 €
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Sada na zhotovenie 3 ozdôb z guľôčkových korálok, ktoré sa zlepia pomocou vody. Podložka na korálkovanie, vzory, korálky, bižutérne doplnky a všetko ostatné je súčasťou sady.

Detailné informácie

Podrobný popis

Mačku, líšku a vtáčika z guľôčkových korálok si vyrobíš naukladaním korálok na priehľadnú podložku. Najskôr si však pod podložku uložíš predlohovú kartičku so vzorom. Korálky poprášiš pomocou rozprašovača vodou, aby sa zlepili a potom môžeš hotovú ozdôbku vybrať z podložky. Na ozdôbku ešte pripevníš niť a pridáš bižutérne doplnky.

Obsah: priehľadná podložka na korálkovanie, 3x predlohová kartička so vzorom, cca. 500 korálok, rozprašovač vody, niť, ihla, 2x navliekač nití, bižutérne doplnky (korálky, pierko, brmbolček, stužky)

Odporúčaný vek: 6 – 10 rokov

Rozmery ozdoby: 10 cm (výška/dĺžka)
Rozmery balenia: 15,5 x 18,5 x 4,5 cm

Dodatočné parametre

Kategória: Tvorivé, kreatívne sady, samolepky
Vek: vek od 6 rokov
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

DJECO Kvalitné hračky z Francúzska. Toto je príbeh rodinného podniku, ktorý po mame prevzal syn. Je to nadčasová firma, ktorej najvyššími hodnotami sú kreativita, smelosť a vášeň.

Príbeh značky Djeco Véronique Michel-Dalès svoju malú firmu založila v roku 1954, v čase, keď sa len málo žien odhodlalo na takéto dobrodružstvo. V roku 1989 sa ho ujal jej syn. V roku 1997 navrhol kolekciu vzdelávacích hračiek, ktorá bola jedinečná svojim umeleckým spracovaním.

Spočiatku tvorili sortiment: drevené a kartónové skladačky/puzzledrevené a magnetické hračky, neskôr pribudli kartové a spoločenské hry.

V roku 2007 prišla revolúcia v podobe kreatívnych sád. V roku 2011 boli uvedené na trh figúrky Arty toys s nevídaným výzorom. Odvtedy pravidelne vznikajú nové umelecké kolekcie, ktoré si zakladajú na grafike, dizajne a estetike.