DOPRAVA nad 70 EUR ZADARMO

Veľká kreatívna sada - Kvetinová záhrada

Neohodnotené
Značka: djeco
35,50 €
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Veľká kreatívna sada – zbierka 6 kreatívnych činností, ktoré spája téma kvetinovej záhrady.

Detailné informácie

Podrobný popis

Veľká kreatívna sada – zbierka 6 kreatívnych činností, ktoré spája téma kvetinovej záhrady.

Poskladáš si papierové 3D kvety, z tvarovaných vyškrabovačiek si vyrobíš girlandu, trojdielny roztvárací obraz zaplníš pečiatkami a kresbami, zhotovíš si dve 3D koláže, a dotvoríš ďalšie dva obrázky – jeden trblietkami a druhý vodovými farbami. Tvorivá zábava na niekoľko hodín. Sada obsahuje všetko potrebné.

Obsah: 9x hárok s časťami na výrobu 3D kvetov, 1x trojdielny roztvárací obraz, 13x pečiatky, 1x poduška na pečiatky, 1x pero, 8x tvarované vyškrabovačky na girlandu, 1x drevená škrabka, 1x šnúra na girlandu, 2x obrázok na koláž, 2x hárok s prvkami na koláž, 1x obrázok na dofarbenie vodovkami, 1x vodové farby, 1x štetec, 1x obrázok na dotvorenie trblietkami, 4x hárok trblietkového papiera, 1x hárok s obojstranne lepiacimi lepkami, 2x hárok s obojstranne lepiacimi štvorčekmi.

Odporúčaný vek: 6 – 10 rokov

Rozmery balenia: 33 x 25,5 x 6 cm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

DJECO Kvalitné hračky z Francúzska. Toto je príbeh rodinného podniku, ktorý po mame prevzal syn. Je to nadčasová firma, ktorej najvyššími hodnotami sú kreativita, smelosť a vášeň.

Príbeh značky Djeco Véronique Michel-Dalès svoju malú firmu založila v roku 1954, v čase, keď sa len málo žien odhodlalo na takéto dobrodružstvo. V roku 1989 sa ho ujal jej syn. V roku 1997 navrhol kolekciu vzdelávacích hračiek, ktorá bola jedinečná svojim umeleckým spracovaním.

Spočiatku tvorili sortiment: drevené a kartónové skladačky/puzzledrevené a magnetické hračky, neskôr pribudli kartové a spoločenské hry.

V roku 2007 prišla revolúcia v podobe kreatívnych sád. V roku 2011 boli uvedené na trh figúrky Arty toys s nevídaným výzorom. Odvtedy pravidelne vznikajú nové umelecké kolekcie, ktoré si zakladajú na grafike, dizajne a estetike.