bubliLove Ak by titulok článku mohol byť dlhší, menovali by sme ešte ďalej. Baša Števulová má toho totiž na konte ešte o čosi viac a my doosť nechápeme, ako to všetko stíha. Okrem už ikonických detských a dospeláckych čiapok Diobo uviedla na svetlo sveta najnovšie aj Vlčie deti, knižný projekt pre divoké srdcia, ktoré bijú v každom z nás. Kedysi profesionálna športovkyňa, dnes mama, partnerka, podnikateľka, fashion ikona, influencerka… 

S Bašou sme takt trochu karavanové kamošky. Obdivujem jej dobrodružný prístup k životu, zdravý pohľad na svet a materstvo a neprežívanie sa. Som rada, že si našla čas a zdieľala s nami, ako vyzerá jej deň a že je tak ďalšou časťou nášho seriálu o ženách, mamách, instawomen inšpiratívnych aj hľadajúcich inšpiráciu. 

Baša, mama dvoch detí, Dioba aj Vlčích detí 

Bez čoho si nevieš predstaviť ráno?

Závisí od toho, či víkendové ráno alebo ráno cez pracovný týždeň. Každopádne neviem si predstaviť, že by ma ráno nebudili deti. Fáza nočného budenia je za nami dávno, na rad prišlo to ranné. No a káva a proteín. Bez toho z domu neodchádzam.

2

Keď máš blbý deň, čo ti najviac pomôže zresetovať sa? 

Jednoznačne pohyb a pobyt vonku. Keby som netrénovala, bola by som veľmi nešťastný človek. Prednedávnom som mala tak mizerný deň, že som zvažovala, či neísť večer behať (a to nemám rada beh) Takže fyzická aktivita mne pomáha najviac na zachovanie psychickej pohody a pohody v rodine. 

3

Čo je pre teba najťažšie na vybalansovaní rodiny/povinností/svojich aktivít? 

Time management. To ozaj nie je mojou silnou stránkou. A rovnako tak som majster prokrastinácie, čiže balans – ako taký. No čo ti ja viem (smiech). Rovnako mi nepridáva, že si viem toho veľa nabrať na seba, potom neviem, čo skôr a vtedy sa nejaká rovnováha len ťažko hľadá. Ale učím sa vďaka deťom veľa nových vecí.

6

Ako vyzerajú vaše večery? 

No, popravde, každý večer “padám na hubu”. Hlavne ostatné týždne. Ale ináč často zaspávam o 9 s deťmi. To sú tie happily ever after večery. A keď sa tak nedeje, samozrejme, radi si s Tomášom pozrieme nejaký film alebo debatíme.

4

Ako si predstavuješ dokonalý víkend? 

Jednoznačne s karavanom niekde v prírode. Absolútne bez zaváhania. A samozrejme k tomu spánok aspoň do 9. 


5